De bedste rejser er ikke de dyreste, men dem der skaber de bedste minder

Når du er studerende, så har du ikke altid så mange penge at rejse for. Det betyder ikke, at du ikke kan komme ud at opleve verden, men du skal bare vide, hvordan du skal rejse.

Det gode er:

De bedste rejser har ikke altid været de dyreste, men i mange tilfælde har de bedste rejser været de billigste.

For at give dig noget inspiration til, hvordan du får den bedste rejse som studerende, så vil jeg her i artiklen dele mine tre bedste rejse råd til studerende.

Kom ud hvor du ikke kan bunde

Den første ting jeg har lært ved at rejse som studerende er, at du får de bedste oplevelser, når du kommer ud af din komfortzone.

Du kender det sikkert:

De bedste og sjoveste minder, som du har fra dine ferier er ikke dem, hvor alting går perfekt, men derimod de gange hvor der sker noget helt uventet.

Så i stedet for at tage den sikre ferie, hvor alting er planlagt, så tag en ferie, hvor du ikke har planlagt alting og er åben overfor at blive overrasket og prøve nogle nye ting.

De lokale kender de bedste steder

Den anden ting jeg har lært ved at rejse som studerende er, at du finder de bedste steder på ferien ved at snakke med de lokale. Der er intet galt med at kigge i en rejseguide eller søge på nettet, men det er ikke der, hvor du finder de bedste oplevelser.

Det jeg har lært er, at du får en langt bedre og sjovere tur, hvis du snakker med nogle af de lokale og finder ud af, hvad de synes, der er godt at lave i byen.

Min erfaring er, at du får en langt federe tur end andre turister, samtidig med at du får nogle nye venner i byen, som du besøger.

Du husker oplevelserne og ikke hotelværelset

Den tredje ting jeg har lært ved at rejse som studerende er, at du får langt mere ud af at bruge flere penge på oplevelserne på turen end et dyrt hotelværelse. Du kan hurtigt komme til at bruge alle dine penge på at bo godt på rejsen.

Det er også fint, hvis du har et ubegrænset budget, men hvis du læser denne artikel, så er det nok ikke tilfældet.

Book derfor det billigste værelse, som du kan finde, og brug dine penge på ture og oplevelser i landet, som du besøger.

Hvis du er klar på en udfordring, og gerne vil have et eventyr, så er couchsurfing en fantastisk måde at rejse på. Hvis ikke du ved, hvad couchsurfing er, så er det et udtryk for at sove på sofaen i en andens hjem. Du kan finde lokale at bo hos, på sidder som couchsurfing.com.

0 comments